مراقبت از سالمندان مبتلا به میگرن

مراقبت از سالمند

سردردهای مزمن و میگرنی عارضه ای کلافه کننده در سالمندان به شمار می رود و به صورت دوره ای بروز پیدا می کند. این عارضه در سالمندان با سردردهای معمولی متفاوت است. به همین دلیل مراقبت از سالمند مبتلا به میگرن از نیازهای اساسی می باشد که باید به صورت اصولی انجام شود.

با افزایش سن، سردردهای میگرنی کاهش پیدا می کند.ولی با این وجود بیشتر سالمندان دردهای شدیدی را از لحاظ میگرنی تحمل می کنند.

افراد سالمند اغلب به دلیل ناتوانی جسمی به بیماری های متفاوتی مبتلا می شوند و به مراقبت های جدی نیاز دارند. در مواقع حیاتی لازم است تا پرستاری را به صورت 24 ساعته یا نیمه وقت استخدام کنید تا به امور بیمار رسیدگی کند.

برای اینکه با بیماری میگرن در سالمندان بیشتر آشنا شوید و راه های مراقبت از آن ها را بدانید ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.

برای استخدام پرستار مطمئن و آموزش دیده در کمترین زمان ممکن می توانید با ما در ارتباط باشید.

چگونگی تشخیص سردرد میگرنی در سالمندان

تشخیص این بیماری باتوجه به شرح حال بیمار و معاینات صورت گرفته توسط پزشک انجام می گیرد که در برخی مواقع از ام آر آی و یا سی تی اسکن برای تشخیص آن ها کمک گرفته می شود.

معمولا میگرن در سالمندان با علائم خاصی همراه است که در صورت تشدید آن باید هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید.

در صورتی که علائمی مانند احساس درد در شقیقه ها، گردن، تاربینی، حالت تهوع و غیره در خود دیدید حتما به دنبال راه حل درمان و مراقبت های جدی باشید.

دسته بندی میگرن در سالمندان

سردردهای میگرنی مختلفی وجود دارند که نوع با هاله و بدون هاله از معرف ترین آن هستند.

  • میگرن باهاله

در این نوع میگرن شخص دچار وهم شده و بینایی وی نیز در این حملات تحت تاثیر قرار گرفته و دچار اختلال می شود. در این اختلال فرد به نور حساس می شود و از درد بی حال و ضعیف می شود.

شدت میگرن باهاله در افراد مختلف متفاوت می باشد. در سالمندان نیز علائم دیگری از این نوع سردرد میگرنی مشاهده شده است.

  • میگرن بی هاله

برخلاف میگرن باهاله در این نوع میگرن اختلال وهم و بینایی مشاهده نمی شود ولی با فشار شدیدی همراه بوده که سبب ضعف و بی حالی افراد می شود ولی هیچ مشکلی در بینایی به وجود نمی آورد.

پیشنهاد ما: در مورد هزینه استخدام همراه بیمار در بیمارستان – سال 1401 بیشتر بدانید.

سالمند مبتلا به میگرن - امیدنرسینگ

نشانه های میگرن در سالمندان

افراد سالمندی که در اطراف شما از سردردهای طاقت فرسایی رنج می برند،.بهتر است علل آن را پیگیری نمایید و برای بررسی دقیق تر موضوع آن را با پزشک معالج در میان بگذارید.

برخی از علائمی که نشان دهنده مبتلا به میگرن عصبی می باشد در ادامه بیان شده است:

  • احساس درد در گوش، گردن و شقیقه ها
  • به وجود آمدن حالت تهوع
  • تاربینی و دیدن هاله های سیاه
  • دردهای همراه با نبض که به بخشی از سر فشار وارد می کند.

چنانچه فرد سالمند این علائم را داشته باشد، احتمال دارد که دچار میگرن شده باشد ولی برای بررسی دقیق تر موضوع باید به پزشک مراجعه نماید به این دلیل که بیماری های مختلفی در سالمندان دیده می شود که شاید این علائم وجود بیماری دیگری در آن ها باشد.

سردردهای ناشی از میگرن سبب عقب افتادگی امورات روزمره بیماران می شود و رهایی از آن آرزوی هر سالمندی می باشد.

اگر می خواهید به عنوان پرستار در موسسه امیدنرسینگ فعالیت کنید، فرم استخدام را تکمیل کرده و با ما در ارتباط باشید.

روش های درمان میگرن

تا به حال از نظر پزشکی هیچ گونه درمان قطعی برای این بیماری وجود نداشته و تنها راه حل پیشگیری می باشد. در بسیاری از افراد می توان سردرد را درمان کرد و در بسیاری از موارد استفاده از مسکن های آرام بخش باعث راحتی این افراد می شود.

یکی از بیماری های نادر ولی مهم در سردرد، آرتریت تمپورال می باشد که در یک سمت سر به علت التهاب عروقی رخ می دهد و امکان دارد باعث سکته مغزی و یا حتی کوری شود که برای پیشگیری و درمان آن حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید.

مسکن های سردرد شاید آرام بخشی برای درمان میگرن در افراد سالمند باشد ولی از طرفی ممکن است این داروها برای سلامتی افراد مضر بوده و حال بیمار را وخیم تر نماید.

پیشنهاد میکنیم مقاله مراقبت از سالمند مبتلا به پوکی استخوان را نیز مطالعه کنید.

علل سردرد در سالمندان

یکی از علت هایی که باعث درد در قسمت پشت سر سالمندان می شود، مشکل در مهره های گردن می باشد که می توان با حرکت دادن سر و همچنین آزمایش و عکس های پزشکی آن را تشخیص داد.

برخی سردردها نیز ناشی از وجود سینوزیت و یا سردردهای چشمی است که در اکثر سالمندان شایع می باشد. نوع دیگری از سردردها نیز هستند که بصورت خفیف بوده و همراه با قرمزی و ریزش اشک چشم می باشد که ممکن است به مدت 20 بار در یک روز این اتفاق برای سالمندان رخ بدهد.

سالمند مبتلا به میگرن - پرستار بیمار

نکات مراقبتی از سالمند مبتلا به میگرن

راه حل های قطعی برای درمان و پیشگیری میگرن وجود ندارند ولی با رعایت کردن برخی نکات می توان از وقوع آن ها جلوگیری به عمل آورد که عبارتند از:

  • کنترل اضطراب و استرس
  • ایجاد مکان آرام و امن
  • رفتار و عادت های سالمندان
  • عدم مصرف دخانیات
  • ورزش کردن
  • رژیم غذایی مناسب برای درمان میگرن

مراقبت حرفه ای و تخصصی از بیمار در بیمارستان

موسسه امیدنرسینگ،.با همکاری موسسه آلفاطب و داشتن مجوز وزارت بهداشت.در زمینه اعزام پرستار سالمند، پرستار کودک و  همراه بیمار فعالیت می کند.  در دسترس بودن 24 ساعته، پرسنل مجرب، و طیف گسترده ای از خدمات مراقبت از سالمند مبتلا به میگرن، زندگی را برای مشتریان و اعضای خانواده معلولین آسان تر می کند.

ما تلاش می کنیم.تا بهترین پرستاران حرفه ای، آموزش دیده و با تجربه را در کمترین زمان ممکن اعزام کنیم.و نیازهای شما را برآورده سازیم.

خدمات مرکز پرستاری امید

خدمات پرستاری امید
خدمات پرستاری امید
خدمات پرستاری امید
خدمات پرستاری امید

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید