همراه بیمار کسی است که باید در هر لحظه در کنار بیمار باشد و امور مربوط به او را انجام دهد. اما وظایف پرستار همراه بیمار در بیمارستان و خانه متفاوت است. برای اینکه با این تفاوت ها بیشتر آشنا شوید ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.
زمانی که بیمار نیاز به مراقبت های پزشکی دارد، با توجه به دستور پزشک متخصص ملزم به بستری می شود. از همین رو الزاماتی که در بیمارستان صورت می گیرد با مراقبت های منزل فرق دارد. همراه بیمار باید با تمام موارد مربوط به شرایط بیمار آشنا باشد و بتواند کارهای روزمره پزشکی را انجام دهد. گاهی اوقات بعضی از سالمندان که مبتلا به بیماری خاصی هستند نیاز به پرستاری دارند که توانایی انجام مراقبت های بهداشتی و پزشکی بیمار را داشته باشند.
موسسه امیدنرسینگ با داشتن پرستاران متخصص و با تجربه آماده است تا بهترین خدمات را به عزیزان شما ارائه دهد.
دلایل نیاز به همراه بیمار در بیمارستان
بیمارانی که از مشکل خاصی رنج می برند، نیاز به مراقبت های ویژه ای دارند. بنابراین، پرستار مراقب باید در این زمینه تجربه کافی داشته باشد. اعضای خانواده با توجه به نگرانی ها و شرایط پیش آمده برای بیمار آمادگی مراقبت از بیمار را به صورت اصولی ندارند.
گاهی اوقات ممکن است به دلیل مشغله های کاری و عدم زمان کافی نتوانند به خوبی از بیمار مراقبت کنند. اما استخدام پرستار همراه بیمار مستلزم انجام هر گونه خدمات مراقبتی می باشد و می تواند در هر لحظه همراه بیمار باشد.
در صورتی که همراه بیمار به اصول مراقبتی و پرستاری آشنایی نداشته باشد،.احتمال دارد وضعیت بیماری شخص وخیم تر شده و حتی ممکن است همراه بیمار به ویروس های بیمارستانی مبتلا شوند.
بیمارستان ها به دلیل کمبود کادر درمانی و پرستار، در زمان های مشخصی به بیماران رسیدگی می کنند. به همین دلیل وجود پرستار همراه بیمار به صورت مداوم می تواند نحوه مراقبت از بیمار را برای خانواده بیمار و حتی کادر درمانی آسان سازد.
با عوامل تاثیرگذار بر بیماری شخص آشنا باشد
پرستار همراه بیمار وظایف مهمی در زمینه مراقبت بیمار در بیمارستان دارد. او باید علایمی که در بیمار مشاهده می شود را به خوبی بشناسد و کارهایی را انجام دهد که باعث بهبودی شخص می شود. علاوه براین، توجه داشته باشد که چه علائمی باعث تشدید بیماری می شود و در راستای جلوگیری از آن چه کارهایی را باید انجام دهد.
شخص بیمار با توجه به شرایط جسمانی و روحی که دارد، دارای رژیم غذایی خاصی است که باید رعایت شود. خوشبختانه در بیمارستان غذاهای بیمار به صورت معیاری تهیه می شود و وضعیت بیمار در نظر گرفته می شود. با این حال، پرستار همراه بیمار باید به این نکته توجه داشته باشد که با خوردن چه غذاهایی شرایط بیمار تغییر می کند.
این مطلب را هم مطالعه نمایید: نکات مراقبتی و بهداشتی در بیمارستان
داروهای بیمار را بشناسد و به موقع ارائه دهد
پزشک با توجه به شرایط بیمار داروهای خاصی را برای او تجویز می کند. برخی از داروها باید به مقدار لازم و در زمان های خاصی مصرف شود. به همین دلیل، این وظیفه همراه بیمار است که هم نوع داروها را بشناسد و هم زمان مصرف داروها را بداند. در صورت مصرف داروهایی که حساسیت بیمار را تحت تاثیر قرار می دهد حتما به پزشک مربوطه اطلاع داده شود.
نکته مهم این است که از ارائه داروهای خودسرانه جلوگیری کنید تا مشکلات جدی برای بیمار بوجود نیاید. در صورت بروز هر گونه تغییر در وضعیت بیمار باید هر چه سریع تر با پزشک مربوطه در ارتباط باشید و شرایط بیمار را به صورت دقیق توضیح دهید.
ملزم کردن بیمار به ورزش
برخی از بیمارانی که به دلیل مشکلات فیزیوتراپی، روحی و روانی و حتی سالمندان در بستر بیماری هستند، برای بهبود وضعیت سلامتی شان باید به انجام فعالیت های روزمره بپردازند. انجام دادن فعالیت های ورزشی باعث می شود.بیمار روحیه تازه ای بدست آورد و در زمان کمتری سلامتی خود را بهبود ببخشد.
همراه بیمار باید به این نکته توجه داشته باشد که تشویق کردن بیمار به انجام فعالیت های ورزشی باید با مشورت پزشک مربوطه صورت گیرد. در این حالت شرایط بیمار نیز مهم است که تا چه اندازه می تواند از پس فعالیت های روزمره بربیاید.
بررسی وضعیت جسمانی و روحی بیمار
اگر بیمار علاوه بر مشکلات جسمانی، از شرایط روحی و روانی نامناسب رنج می برد، برای همراه بیمار نیز چالش هایی بوجود می آید. اما اگر پرستار همراه بیمار به صورت تخصص آموزش دیده باشد.می تواند براحتی با بیماران ارتباط برقرار کند. بیمارانی که مبتلا به بیماری های روحی و روانی هستند، اغلب با مشکلات زیادی روبرو هستند و گاهی با پرستار مراقب نیز رفتار مناسبی ندارند.
پرستار همراه بیمار باید به علم روانشناسی آشنایی داشته باشد تا بتواند در مواقع لازم با بیمار ارتباط خوبی برقرار کند. به عنوان مثال، برخی از بیماران در هنگام عمل جراحی با ترس هایی مواجه می شوند که بودن یک پرستار مهربان و خوش صحبت می تواند به او کمک کند تا با ترس هایش مقابله کند.
همراه بیمار در بیمارستان چه ویژگی هایی باید داشته باشد
پرستار همراه بیمار نه تنها وظیفه مراقبت از بیمار را به عهده دارد، بلکه باید همراه خوبی برای بیمار باشد. زیرا بیمار به دلیل عارضه بیماری دچار مشکلات عاطفی نیز می شود و پرستار باید ارتباط کلامی خوبی با بیمار برقرار کند.
در قدم اول، خانواده بیمار باید از طریق موسسات معتبر پرستار حرفه ای و با اعتمادی را استخدام کنند. چرا که پرستار بیشترین زمان را با بیمار سپری می کند و باید تحت هر شرایطی مراقب بیمار باشد.
پرستار همراه بیمار با توجه به نوع شغل خود، باید مراقبت از بیمار و رفع نیازهای او را در الویت خود قرار دهد. از همین رو باید تلاش کند تا کارهایی که باعث تقویت روحیه بیمار می شود را انجام دهد.
از آنجائیکه بیمار با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند ممکن است در مواردی مانند مصرف داروها و روابط اجتماعی به صورت غیر طبیعی رفتار کند. وظیفه پرستار این است که با ایجاد روابط عاطفی و صمیمانه بیمار را تشویق به مصرف صحیح داروها و انجام فعالیت های مفید کند.
از ویژگی های دیگر پرستار همراه بیمار داشتن تحمل و صبر است که جهت مراقبت از بیمار در ساعات طولانی لازم است. داشتن حس شوخ طبعی به پرستار همراه و بیمار کمک می کند تا اوقات خوبی را در کنار هم بگذرانند و با شرایط سخت بیماری مقابله کنند.
اعزام پرستار همراه بیمار در کمترین زمان با امیدنرسینگ
موسسه امیدنرسینگ با همکاری دفتر آلفاطب و جذب پرستاران متخصص و آموزش دیده تلاش دارد.تا بهترین خدمات را با هزینه مناسب به عزیزان شما( بیماران، کودکان، سالمندان) ارائه کند. برای دریافت هر گونه اطلاعات در زمینه اعزام پرستار مراقب در مدت زمان دلخواه کافی است با ما تماس بگیرید.